[AUDIO] CSM Reșița a amânat reluarea antrenamentelor odată cu prelungirea stării de alertă

1177

Odată cu prelungirea stării de alertă și clubul CSM Reșița a decis amânarea reluării antrenamentelor pentru echipa rosso-neră. Inițial fotbaliștii din Valea Domanului trebuiau să revină la pregătire în data de 22 iunie, dar reuniunea a fost reprogramată pentru câteva zile mai târziu.

Antrenorul principal al CSM Reșița, Alexandru Pelici a vorbit despre această decizie:

A fost o decizie pe care am luat-o împreună cu președintele clubului, Cristi Bobar, odată cu prelungirea acestei stări de alertă și a protocoalelor pe care trebuie să le respectăm la începerea pregătirii. Mă refer la pregătirea în grupuri de 4-5-6 jucătorii, restarea acestora a tuturor membrilor staff-ului. Am considerat că mai e nevoie de puțin timp să punem toate lucrurile la punct. Astfel am decis să ne reunim pe data de 1 iulie, la stadion. Am fost la Reșița, am văzut baza sportivă, se lucrează la teren, se fac lucruri bune, oamenii își doresc să facă performanță. Am regăsit oameni dragi, a fost o plăcere să-i reîntâlnesc. Baza este una foarte bună pentru Liga a II-a și la ea se lucrează în continuare”, a spus Alexandru Pelici.

Antrenorul Alexandru Pelici a fost zilele trecute la Reșița și pentru a discuta cu conducerea clubului despre componența lotului, există însă în continuare incertitudini cu privire la prelungirea contractelor unor jucători.

”Sunt mai mulți jucători cărora le expiră contractele la sfârșitul lunii iunie, o parte vor rămâne, iar alții vor pleca. În momentul în care reluăm pregătirea trebuie să facem testările pentru Covid 19, iar dacă am fi reluat acum pregătirea riscam să facem teste iunor jucători care, poate, nu vor mai evolua la noi. Ne dorim să definitivăm lotul până în momentul în care începem pregătirea. Sunt jucători care au venit ca să lucreze cu Dorinel Munteanu și care, probabil, nu mai doresc să continue aici. Noi suntem deschiși să lucrăm și cu jucători din pepiniera proprie.  Reșița și Caraș-Severinul au fost, în general, izvoare de talente. Îmi doresc să avem o colaborare cu antrenorii de la Centrul de Copii și Juniori, cu prietenii mei de acolo și cu mai tinerii colegi,  a afirmat Alex Pelici referitor la lotul rosso-ner.  

sursa foto: arhiva