Un accident cu victime a avut loc astăzi, în jurul orei 15.45, pe DN 6, km 429, în afara localității Armeniș, spre Caransebeș, accident soldat cu vătămarea corporală a 2 persoane.

Din primele cercetări, s-a stabilit că în timp ce conducea un autoturism de teren, din direcția Orșova-Caransebeș, un bărbat de 38 de ani nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, pe fondul unui carosabil ud, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, derapând și lovind cu partea stângă spate, un ansamblu de vehicule condus regulamentar din sens opus, de un bărbat de 47 de ani.

În urma accidentului, a rezultat rănirea a 2 persoane, care au transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0.

În acest moment, traficul rutier în zonă este blocat până la finalizarea cercetării la fața locului. Polițiștii vor continua cercetările în acest caz, în cadrul unui dosar penal, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.