Berbec – Problemele care implica creativitate, romantism si copii ar putea necesita astazi o gandire considerabila. Unele optiuni noi si interesante pot fi disponibile pentru tine si pentru cei dragi. S-ar putea sa fii inclinat sa te multumesti cu lucruri marunte. Ai putea consulta pe altii pentru a obtine mai multe opinii. In cea mai mare parte, vei dori sa te decizi singur. Intre timp, te poti mentine ocupat lucrand la proiectele care sunt in derulare.

Taur – Problemele care implica casa ar putea deveni brusc serioase. Aceasta este o dezvoltare pozitiva, dar noi posibilitati ar putea sa ti se deschida si sa te oblige sa iei o decizie. Valoarea casei tale ar fi putut creste si s-ar putea sa iei in considerare vanzarea si mutarea. Sau poti avea ocazia sa lucrezi din casa ta si sa reduci costurile. Oricare ar fi, ai atins un punct de reper. Cantareste argumentele pro si contra.

Gemeni  – Astazi este posibil sa iei in considerare incheierea unui parteneriat de afaceri cu o ruda sau un vecin. Acest lucru ar putea arata o promisiune de succes si cu siguranta merita luat in considerare. Vei dori sa fii sigur ca este potrivit pentru tine, asa ca se recomanda prudenta. S-ar putea chiar sa te gandesti la analiza unui posibil acord, dar in mare parte, nu este probabil sa iei decizii finale.

Rac – Valoarea oricarei investitii pe care ai fi facut-o in pamant, inclusiv in casa ta, ar putea sa vina in gandurile tale astazi. Oricare ar fi timpul si energia pe care le-ai depus, este probabil sa fie rasplatite, iar acest lucru poate face o diferenta atunci cand formulezi planuri pentru viitor. S-ar putea sa petreci ceva timp lucrand afara, ceea ce ar trebui sa-ti limpezeasca minea si sa-ti permita sa iti aduni gandurile. O prietena de sex feminin ar putea sa ti se alature.

 Leu – Un parteneriat de un fel, poate de afaceri sau romantic, va fi in mintea ta astazi. S-ar putea sa doresti sa iei in serios in considerare daca are sau nu un viitor si, daca o da, ce trebuie sa faci in continuare. Poti petrece timp socializand, daca este posibil, dar poti fi prea preocupat sa participi mai mult. Trebuie luate o multime de decizii serioase. Rezultatul este probabil sa fie pozitiv. Incearca sa te relaxezi si sa te distrezi.

Fecioara – O multime de probleme serioase sunt in mintea ta, implicand probabil planuri pentru viitor. Este posibil sa iti doresti sa ramai acasa astazi si sa faci cateva cugetari. In aceasta zi, iti pot veni in cale diverse oportunitati si nu vei dori sa le lasi sa treaca fara sa le iei in considerare. Treburile din jurul casei ar putea dovedi o sursa de valoare pentru energia fizica, permitand in acelasi timp gandurilor sa-ti zguduie in minte.

Balanta – Contemplatia este cuvantul pentru astazi. La un moment dat, s-ar putea sa primesti un apel de la un prieten care doreste sfaturi despre o decizie serioasa. Nu te mira daca petreci mai mult timp ascultand decat sfatuind. Obiectivele proprii ar putea avea nevoie de o anumita gandire si, eventual, de reevaluare, deoarece schimbarile din mediul tau iti pot prezenta posibilitati noi si interesante. Gandeste-te la asta.

 Scorpion – Astazi, o mare parte din energia ta mentala si posibil fizica ar putea fi orientata catre problemele de cariera. S-ar putea sa iti reevaluezi obiectivele si ambitiile si sa iei in considerare alte posibilitati. Dorinta pentru mai multe venituri ar putea fi catalizatorul, dar exista ceva mai mult decat atat. Aceasta este cu siguranta o zi buna pentru a te gandi la o serie de optiuni

Sagetator – Dorinta de avansare personala si profesionala te-ar putea determina sa iei in considerare continuarea educatiei intr-un fel. Cineva apropiat de tine, probabil o femeie, ti-ar putea prezenta avantajele revenirii la scoala si obtinerea unui grad avansat la un moment dat in viitor. Poate doresti sa astepti putin inainte de a te decide, dar ceva s-a schimbat in interiorul tau. Este timpul pentru un fel de schimbare. Fi pregatit.

Capricorn  – Astazi esti capabil sa fii un pic preocupat. S-ar putea sa te descoperi avand in vedere concepte despre care ceilalti cred ca sunt ciudate si practice. Aceasta ar putea implica metafizica sau modalitati oculte sau neobisnuite de a-ti reface viata. S-ar putea sa doresti sa discuti acest lucru cu altii.

Varsator – Astazi este probabil sa fie o zi plina de satisfactii, dar poate fi mai grav decat ai planificat. Un prieten vechi ar putea suna si dori sa iti vorbeasca. Aceasta persoana ar putea dori sa discute despre o posibila intreprindere de afaceri care sa fie demna de luat in considerare. Toti cei din jurul tau ar putea parea egocentrici si ai putea simti ca preocuparile tale nu intereseaza pe nimeni. Nu lasa asta sa te supere.

 Pesti  – Problemele legate de cariera si de afaceri ar putea fi foarte mult in mintea ta astazi. Poate ca o noua oportunitate a venit in calea ta sau te gandesti sa te implici intr-o noua intreprindere pe cont propriu sau cu un partener. Aceasta nu poate fi o zi buna pentru a lua o decizie, asa ca nu o grabi. Inainte de a face schimbari dramatice, gandeste-ti lucrurile cu atentie. Poti regreta altfel.