Ca-n filmele cu Stan şi Bran. Doi hoţi au fost prinşi după ce s-au apucat să împingă maşina pe care au furat-o

Poliţiştii din Anina, aflaţi în serviciul de patrulare, au depistat în flagrant delict, pe raza oraşului, doi tineri după ce au sustras un autoturism. Unul dintre ei se afla chiar la volan, iar celălalt împingea maşina pentru că avea motorul oprit.

La vederea poliţiştilor, cei doi au încercat să fugă, unul dintre ei fiind prins imediat şi condus la sediul poliţiei, celălalt fiind identificat ulterior. De asemenea, a fost identificat proprietarul maşinii, un bărbat de 80 de ani din oraş, care nu sesizase încă furtul.

În cursul nopții, în jurul orei 04.35, polițiști de la Poliția Orașului Anina, aflați în serviciul de patrulare, au depistat în flagrant delict, pe raza orașului, doi tineri din localitate, după ce au sustras un autoturism. În momentul depistării, unul dintre tineri se afla la volanul autoturismului, iar celălalt împingea mașina care avea motorul oprit.

La vederea polițiștilor, aceștia au încercat să fugă, unul dintre ei fiind prins imediat și condus la sediul poliției, celălalt fiind identificat ulterior. De asemenea, polițiștii au procedat la identificarea proprietarului mașinii, un bărbat de 80 de ani din oraș, care nu sesizase încă furtul autoturismului.

În acest caz au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi se continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Oraviţa.

FOTO – observatornews.ro

De același autor

Related Articles