BERBEC

Marte, planeta ta conducătoare, se aliniază astăzi cu Neptun, dragi Berbeci. În centrul atenției, ziua de astăzi are o abordare nouă asupra unei chestiuni anterioare sau a unui sens mai complet asupra a ceea ce aveți nevoie în ultima perioadă. Lumea ta de vis este foarte activă. Este posibil să vă bucurați de un sentiment de credință în a lăsa lucrurile să se desfășoare în mod natural, iar acest lucru vă calmează.

TAUR

Noi idei, planuri sau viziuni despre viitorul tău te pot inspira și motiva astăzi, dragă Taur. Cauți ceva mai mult din viața ta sau din sensul experiențelor tale, pe măsură ce Marte se aliniază cu Neptun în casa a unsprezecea. Poate exista o anumită ambiguitate sau mister cu un prieten sau un asociat, sau un eveniment, o întâlnire sau o memorie specială, care începe o direcție cu totul nouă. Acesta este un moment pentru descoperirea sau reînnoirea unei pasiuni.

GEMENI

În timp ce Marte și Neptun se aliniază în sectorul carierei tale, este momentul să vă deschideți inima către noi posibilități, în special în ceea ce privește calea vieții, cariera sau statutul vostru. Ați putea lua în considerare modalități de a găsi mai mult sens în munca pe care o faceți. Nivelurile de energie depind foarte mult de nivelurile de motivație sau de un sentiment al scopului în acest tranzit. Influențele de astăzi vă încurajează să urmați un obiectiv sau o dorință.

RAC

Viața ta fantezistă este bogată și plină de culoare în această zi, dragă Rac, în special cu Marte și Neptun care își unesc forțele astăzi în sectorul spiritelor tale. Personal sunteți magnetic, căutați și împărtășiți inspirația. Se pare că beneficiați pe măsură ce vă lăsați să trăiți în acest moment, tocmai deocamdată, permițând intuiției voastre să vă ghideze.

LEU

Alinierea Marte-Neptun de astăzi continuă să vă stârnească sentimente și dorințe profunde. S-ar putea să vă simțiți inspirat să puneți în mișcare o fantezie. Găsești modalități de a aduce mai multă imaginație, romantism sau spiritualitate în viața ta. Stabilirea așteptărilor prea mari sau nerealiste sau citirea prea mult a ceea ce spune persoana iubită se poate simți temporar, dar poate să nu-și țină greutatea.

FECIOARĂ

Energiile de astăzi evidențiază nevoia dvs. de alții, dezvoltând sentimente destul de visătoare cu privire la cineva sau la o relație. Nevoile tale de relație sunt concentrate puternic. Poate fi un moment puternic pentru a-ți dezvolta entuziasmul sau motivația, mai ales prin sprijinul sau încurajarea cuiva special sau cu un obiectiv al relației în minte.

BALANȚĂ

Energiile de astăzi au tendința de a reflecta și de a-ți susține fantezia sau visele de zi, dragă Balanță, deși s-ar putea să te simți un pic descurajat înainte să te simți inspirat. Vă orientați către elementele cele mai subtile ale atmosferei din jurul vostru care ar putea scăpa în mod normal de observația dvs. Este posibil să fi fost deosebit de sensibilă la mediul dumneavoastră în ultimele zile, iar această energie ajunge acum la un maxim.

SCORPION

Marte și Neptun se reunesc în sectorul tău de bucurie astăzi, dragă Scorpion, și cauți inspirație. Cu Marte în această zonă a planului tău solar de la jumătatea lunii mai, ești mai înclinat spre acțiuni creative și romantice. Îți cauți mai activ bucuria, urmărești plăcerea și participi la eforturi recreative. Astăzi, vă puteți simți în mod special obligat să mergeți după ceea ce doriți în aceste domenii, dar trebuie să faceți acest lucru diferit.

SĂGETĂTOR

Alinierea Marte-Neptun de astăzi poate stârni dorințe, capricii, impulsuri și situații interesante și neobișnuite. Aceste lucruri pot fi confuze pe de o parte, dar pe de altă parte, poate exista inspirație pentru a descoperi pe măsură ce cauți mai mult sens din urmările tale. Este probabil cel mai bine să nu urmăriți orice capriciu care vă depășește, dar este important să ascultați neliniștile și îndemnurile dvs., deoarece vă oferă indicii despre ceea ce poate lipsi în viața voastră.

CAPRICORN

Marte și Neptun se reunesc astăzi în sectorul dumneavoastră de comunicații, trezind o puternică dorință de a învăța, conecta sau pune o idee unică în mișcare. Dacă ați simțit o dorință din ce în ce mai mare de ceva mai interesant, neobișnuit sau creativ care să vă angajeze mintea în ultimele zile, este probabil din cauza acestui tranzit. Acum pot exista conversații, conexiuni și sincronicități neobișnuite. Energia zilei este creativ decisivă, dar și oarecum practic și neliniștită.

VĂRSĂTOR

Marte se aliniază astăzi cu Neptun, stârnindu-ți dorința de a-ți pune visele în acțiune. Aceasta poate fi o zi interesantă pentru afaceri și bani, dar nu neapărat practică. Încercați să nu lăsați banii sau bunurile să se strecoare printre degetele voastre chiar acum și aveți grijă ca alții să nu depășească limitele. Cel mai bine este să nu vă concentrați prea mult pe ceea ce vă lipsește din punct de vedere al nevoilor și dorințelor.

PEȘTI

Marte se îndreaptă în aliniament cu Neptun în zodia ta astăzi, declanșând atât de multe dorințe și impulsuri diferite, încât poate nu știi de unde să începi. Totuși, acesta este un moment bun pentru a te simți inspirat și îndrăzneț. Sunteți motivat să vă exprimați creativitatea sau unicitatea. În timp ce poți fi extrem de persuasiv, emoțiile tale sunt atât de puternice încât poți simți lucrurile la extrem, fie că este fericire, neliniște sau descurajare.