[AUDIO] Lucien Hora și CB Rally Vest se pregătesc pentru noul sezon al Campionatului Naţional de Viteză în Coastă

Lucien Hora și monospostul LOLA revin pe traseul din Valea Domanului în această vară. Federaţia Română de Automobilism Sportiv a stabilit data de începere a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă. Acesta va avea şase etape şi va debuta la Cheile Grădiştei în zilele de 20 și 21 iunie.

”E timpul să revenim pe traseu, dar avem încă semne de întrebare referitoare la cum se va desfășura prima etapă, cea de la Cheile Grădiștei”, a spus Lucien Hora:

”Prima etapă este cu semnul întrebării pentru mai mulți de la CB Rally Vest Timișoara, mașinile nu sunt gata de cursă. Piesele nu au venit, dar sigur o mașină de la noi va merge la Cheile Grădiștei. Eu mă număr printre cei care așteaptă piesele să ajungă, iar prima etapă este în 20-21 iunie. Sunt încă probleme, nu se știe este prima etapă și cu siguranță se va disputa fără spectatori. ”Lola” este încă desfăcută, așteptăm piesele. Ne-am apucat de pregătiri pentru etapa de la Reșița, organizare, acte, etc. Sperăm să rezolvăm totul, căci timpul este scurt. Sper ca spectatorii să aibă acces la competiție, căci fără spectatori nu văd niciun farmec. Sper de la 1 iulie să se mai renunțe la unele restricții, pentru ca oamenii să poată să participe la spectacol, căci este un spectacol. Bănățenii să trăiască cu speranța că la Reșița o să fie o etapă foarte bine organizată, așa cum a fost de fiecare dată, să facem o sărbătoare din toată această activitate a noastră”, a afirmat Lucien Hora.  

Nu peste mult timp CB Rally Vest Timișoara va aniversa 10 ani de activitate.

”Cu puțin timp rămas până la aniversarea de 10 ani, a ajuns mai mult decât o echipă! În tot acest timp lucrurile au devenit din ce în ce mai diferite, cu aspirații tot mai mari și cu mașini de concurs din ce în ce mai performante! De ce concurăm? Pentru că asta iubim să facem, este pasiunea noastră și încercăm să fim cât mai buni, pentru voi, cei care ne sprijiniți la fiecare etapă! Așadar, în acest an ne dăm o întâlnire rapidă cu: Bogdan Cuzma,Lucien Hora, Radu Benea, Cosmin Gruba, Claudiu Ciucă, Cornel Gărdean, Kovacs Csaba și Cristian Stoican”, scrie echipa bănățeană pe pagina sa de Facebook.  

Etapa de viteză în coastă de la Reşiţa va avea loc în zilele de 4 și 5 iulie pe tradiționalul traseul din Valea Domanului.

sursa foto: CB Rally Vest

De același autor

Related Articles