Veşti bune de la Direcţia de Sănătate Publică din Caraş-Severin. De 14 zile numărul persoanelor confirmate cu noul coronavirus se menţine în continuare, în Caraş-Severin la 112. La ora actuală în judeţul nostru mai rămâne un singur pacient internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa.

Pacienta din Caransebeş va fi externată astăzi pentru că are două teste negative, consecutive, ne-a declarat şeful Direcţiei de Sănătate Publică din Caraş-Severin, Romeo Dumitrescu.

În spitale colegii au lucrat foarte bine astfel încât şi la Caransebeş ultimul pacient cu testul negativ va fi externat în cursul acestei zile. Cât priveşte cazul de la Reşiţa, este un caz care are o prelungire a testelor pozitive, nu putem să ne grăbim există şi pe plan mondial raportări legate de aceste forme particulare, prelungite care duc imediat într-o logică a existenţei virusului, încă prezent. Toate aceste măsuri de protecţie trebuie luate în considerare chiar dacă veştile acum sunt bune”, ne-a declarat Romeo Dumitrescu.

În data de 4.06.2020, avem urmatoarea raportare:
-confirmaţi -112
-vindecati CARAŞ SEVERIN- 91 (41 Reşiţa; 50 Caransebeş)
-vindecati TIMIŞ -11
-persoane decedate- 6 în CARAS SEVERIN şi 1 TIMIS
-persoane internate in CARAS SEVERIN – 2 (1 Reşiţa, 1 Caransebeş. Pacienta din Caransebes va fi externata pentru ca are doua teste negative, consecutive)
-persoane internate in alte judete – 0
-confirmaţ deces alte cauze noncovid – 1 (asistenta Măureni)
TOTAL – 112

  • persoane izolate – 3826
  • persoane ieşite din izolare in ultimele 24 ore – 501
  • persoane carantinate – 10
  • persoane nou intrate în carantină – 0
  • persoane ieşite din carantină in ultimele 24 ore – 0
  • persoane testate – 1616