Vlad Caba a fost prezentat, joi,4 iunie ca noul antrenor principal al echipei masculine de handbal SCM Politehnica Timişoara, potrivit paginii de Facebook a clubului bănăţean.


Poli îşi propune în noul sezon competiţional o reconstrucţie a echipei şi o clasare între primele opt formaţii ale Ligii Zimbrilor.


‘Planurile de la SCM se împletesc perfect cu gândurile mele de a-mi continua activitatea în viitor. Nu ştiu dacă este o întâmplare sau nu, ca exact în acest moment Timişoara să-şi dorească un proiect axat în continuare pe experienţa unor jucători de reală valoare, care au rămas la echipă, şi promovarea unor tineri care există deja sau care trebuie căutaţi astfel încât într-un timp relativ scurt să formăm o echipă competitivă pe plan intern şi chiar cu vizibilitate pe plan internaţional”, a declarat Caba.

”Este o revenire care mă bucură. Mă leagă foarte multe de echipă şi nici nu mi-am dat seama că sunt foarte mulţi ani de când am început ca antrenor aici. Cred că a venit timpul ca în acest moment să întorc un pic din experienţa acumulată şi asupra acestei noi strategii de care am vorbit. Mă bucur foarte mult că sunt în postura asta şi onorat în acelaşi timp”,
a mai spus tehnicianul.

Caba va colabora cu secundul Lucian Ghiulai, care continuă la echipă şi cu Sorin Sărăndan, revenit şi el la echipă, în postura de preparator fizic.

”Am revenit la echipă, după o întrerupere de aproape cinci ani, cu dorinţa de a continua – în opinia mea – nişte lucruri pe care le-am lăsat neterminate atunci, dar mai ales pentru a susţine clubul, antrenorul şi sportivii în îndeplinirea noilor obiective”, a spus Sorin Sărăndan.

Poli a fost pregătită în ultimele sezoane de sârbul Pero Milosevic, care a plecat la SCM Gloria Buzău, scrie Agerpres.