[AUDIO] Alexandru Pelici, noul antrenor al echipei CSM Reșița: ”Este o bucurie pentru mine să revin la Reșița, am trăit clipe minunate acolo”

Divizionara secundă de fotbal, CSM Reșița, a anunțat, astăzi, faptul că tehnicianul bănățean, Alexandru Pelici, este noul antrenor al formației din Valea Domanului.

 ”Sunt bucuros că am revenit într-un loc în care am trăit clipe minunate”, a afirmat pentru Radio România Reșița, Alexandru Pelici:

”Este o bucurie foarte mare pentru mine să revin într-un loc în care m-am simțit foarte, foarte bine atât ca antrenor, cât și ca jucător. Am trăit clipe minunate acolo , am prieteni acolo, oameni dragi, pe care i-am lăsat în urmă atunci când am plecat și va fi o bucurie să ne revedem. Sper să readucem lumea la stadion și să retrăim clipele frumoase de altădată.Am încheiat un contract pe doi ani de zile, iar în primul an obiectivul este o clasare cât mai sus pentru a nu mai avea emoțiile de anul acest. În cel de-al doilea an să încercăm mai mult să ne batem la promovarea în Liga I.Reunirea echipei am programat-o în jurul datei de 22 iunie, vom avea două luni de pregătire până la începerea campionatului. Vom avea timp să analizăm și lotul, pentru a porni la drum cu un lot competitiv. Vreau să-i salut pe toți prietenii mei și pe toți iubitorii de fotbal ai rosso-nerilor. Să ne ajute Dumnezeu să revenim acolo unde am fost odată și să jucăm cu 8000-10000 de oameni în tribună”, a concluzionat Alexandru Pelici.  

De cealaltă parte, CSM Reșița scrie pe pagina oficială a clubului:

”Bine ai revenit, Alex Pelici!Noul antrenor este Alex Pelici, care a semnat un contract pe o perioadă de 2 ani.Alex a mai antrenat în Valea Domanului în perioada 2005-2007, 2009-2010 și în 2013.Pe această cale îi dorim mult succes în Valea Domanului!”

Tehnicianul în vârstă de 46 de ani și-a încheiat zilele trecute contractul cu Ripensia Timișoara, înțelegere care expira în această vară.