[EXCLUSIV-AUDIO] Dorinel Munteanu: ”Sunt dezamăgit de situație, dar nu frustrat. Nu am cerut mărire de salariu!”

Dorinel Munteanu nu mai este antrenorul echipei de fotbal din Liga a II-a CSM Reșița. Anunțul surprinzător a fost făcut la finalul săptămânii trecute pe pagina de Facebook a clubului din Valea Domanului.

”Sunt foarte dezamăgit de situație, dar nu frustrat”, a afirmat, astăzi, în exclusivitate pentru Radio Reșița, Dorinel Munteanu:

”Am așteptat să treacă câteva zile de la acel comunicat. Prin intermediul dvs. vreau să transmit un mesaj celui care a scris acel comunicat, președintele CSM Reșița, Cristi Bobar.  Vreau o dezmințire, deoarece m-a deranjat faptul că s-a scris că am cerut o mărire de salariu. În discuția avută cu acesta, dar și cu primarul Reșiței sub nicio formă nu s-a pus problema salariului, a părții financiare. Dacă are personalitate trebuia să-mi reproșeze despre ce nu am făcut bine la echipă. Era mult mai credibil să spună aceste lucruri. Vreau să anunț toți susținătorii mei, care au încredere în mine, că eu am preluat atunci o echipă, care a fost total schimbată după perioada de iarnă. El știa foarte bine toate aceste lucruri. M-a deranjat foarte mult, nu sunt ofticat, dar sunt foarte dezamăgit. Toate discuțiile până la acestea ultime au fost pozitive. Am avut în gând să creez o echipă puternică, ceea ce am și făcut. Am adus jucători care am crezut eu că se potrivesc și am vrut să duc echipa cât mai sus. Am vrut să demonstrez calitățile mele de antrenor și m-am reîntors la Reșița la propunerea primarului, nu la cererea celorlalți. Dezamăgirea este mare, dar am vrut ca oamenii și suporterii care iubesc într-adevăr echipa, să știe toate aceste lucruri, a spus Dorinel Munteanu.”     ”     

”Il respect foarte mult pe Dorinel Munteanu, îi mulțumesc pentru tot ce a făcut aici. Este un antrenor de Liga I”, a spus, astăzi, la rândul său președintele Clubului CSM Reșița, Cristi Bobar:

”N-aș mai vrea să facem o telenovelă, dar îmi spun punctul de vedere. Îl respect foarte mult pe Dorinel Munteanu, atât ca antrenor, cât și ca jucător. Clubul nostru îl respectă și îi mulțumim pentru tot ce a făcut aici, dar fiecare merge pe drumul lui. Din punctul meu de vedere este un antrenor de Liga I clar, poate să antreneze la cel mai înalt nivel din România. Acesta este punctul meu de vedere, indiferent de declarațiile date de Dorinel Munteanu. De două zile ne aflăm în tratative cu antrenori, dar până miercuri vom ști clar numele noului antrenor din Valea Domanului.”

Cel mai vehiculat nume pentru banca tehnică a echipei din Valea Domanului este Alexandru Pelici. Tehnicianul bănățean, în vârstă de 46 de ani, nu și-a mai prelungit înțelegerea cu roș-galbenii, care expira în această vară.

De același autor

Related Articles