Un bărbat din Obreja a fost arestat după 14 ani, de la comiterea faptei. Ieri, polițiștii cărășeni au pus în executare un mandat de arestare european emis de autoritățile judiciare italiene pe numele cărăşanului, în vârstă de 31 de ani. Acesta este acuzat de săvârșirea infracțiunii de participație la o organizație criminală, având de executat o pedeapsă de 5 ani și 3 luni de închisoare, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Alina Boeru.

„În cursul anului 2006, bărbatul în cauză, împreună cu alte persoane, ar fi dezmembrat 17 vehicule furate, pe teritoriul Italiei, iar piesele rezultate ar fi fost vândute ulterior. Bărbatul a fost depistat și ridicat pe raza comunei Obreja, fiind prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, care a dispus reținerea pentru 24 de ore.”

Astăzi, bărbatul va fi prezentat Curții de Apel Timișoara cu propunere de arestare preventivă în vederea extrădării către autoritățile italiene, a mai precizat Alina Boeru, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie  Caraş-Severin.