[AUDIO] Cristi Bobar: continuăm colaborarea cu doi jucători experimentați, definitivăm dosarul de licențiere și negociem cu firme pentru schimbarea gazonului

Conducerea clubului CSM Reșița are activitate intensă în aceste zile. După cum ne-a declarat  Cristi Bobar, președintele clubului din Valea Domanului se conturează un lot pentru ediția viitoare a Ligii a II-a, se definitivează documentația pentru dosarul de licențiere a echipei și se poartă discuții avansate pentru alegerea firmei care va reface gazonul de pe arena ”Mircea Chivu”.   

Am reușit să continuăm colaborarea pe încă un an de zile cu Victoraș Astafei și Laurențiu Buș. Sunt doi jucători cu care mulți antrenori își doresc să lucreze. Laurențiu Buș a avut și alte oferte tentante de la echipe din Liga a II-a, dar mă bucur că va continua alături de noi. Am mai discutat și cu alți jucători și așteptăm răspunsurile lor. Nu este ușor să obținem semnăturile lor pentru că sunt jucători experimentați și doriți și la alte echipe de Liga a II-a. Contractele le-am semnat online,am discutat mult, nu avea rost să vină până aici. Sunt și jucători la care nu o să le mai prelungim contractele, dar 80% vom păstra actualul nucleu de jucători.”

Dosarul de licențiere trebuie să ajungă la FRF până joi, 28 mai, iar în prezent se poartă discuții cu factorii implicați pentru îndeplinirea și acestui obiectiv.

Este un dosar destul de ”stufos” de peste 200 de pagini, care cuprinde altele 5 structurate pe anumite criterii: sportiv, infrastructură, administrativ și personal, juridic și financiar. Suntem încă în discuții, inclusiv cu dl. Primar, dar sperăm să rezolvăm și această problemă. Dosarul o să fie prezentat la Federație și forul urmează să ne comunice dacă este totul în regulă”, a spus Bobar.

În această săptămână, conducerea CSM Reșița va analiza ofertele a 5 firme, care pot înlocui în cele mai bune condiții gazonul din Valea Domanului.

”Chiar astăzi mă întâlnesc cu reprezentanți ai Primăriei și vom decide cu ce firmă o să colaborăm. Așadar în această săptămână așteptăm un reprezentat al unei firme pentru a negocia un eventual contract de înlocuire a suprafeței de joc. Nu suntem contratimp la lucrările la teren, avem destul timp la dispoziție. Nu este foarte simplu să acoperim costurile, dar dorim să executăm această lucrare doar din extravenituri.  Terenul este oglinda unei echipe și dorim să facem o lucrare de foarte bună calitate”, a mai afirmat Cristi Bobar.

CSM Reşiţa şi-a asigurat un loc și în viitoarea ediție de Liga a II-a, după decizia FRF de îngheţare a competiţiei pentru echipele de la locul 7 în partea de final a clasamentului.

sursa foto: CSM Reșița

De același autor

Related Articles