UPDATE:

Minora Silaghi Larisa Beatrice, plecată voluntar de la domiciliul din Reşiţa şi minorul Lazăr Andrei Gheorghe, plecat dintr-un centru social din municipiu, au fost găsiţi împreună de poliţişti, în cursul zilei de astăzi, la mai puţin de 24 de ore de la sesizare, pe raza localităţii Armeniş.

Din verificările efectuate, s-a stabilit că pe timpul cât au fost plecaţi, aceştia nu au fost victimele vreunei infracţiuni. În acest moment cei doi minori se află în custodia poliţiei, urmând a fi predaţi reprezentanţilor legali, în cauză fiind sesizatã Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Caraş-Severin.

***

Polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin efectuează căutări în vederea depistării unei tinere de 13 ani, plecată voluntar de la domiciliul din municipiul Reșița, în data de 15 mai 2020.

Luni, 25 mai 2020, Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată de către bunicul minorei SILAGHI LARISA BEATRICE de 13 ani, despre faptul că în data de 15.05.2020, în jurul orei 09.00, a plecat voluntar de la domiciliu, contactând familia o singură dată în data de 20.05.2020, iar până în prezent nu s-a mai întors acasă. Din cercetări a reieșit faptul că minora a mai plecat voluntar de la domiciliu în cursul lunii martie a acestui an, fiind găsită la scurt timp.

La momentul plecării, SILAGHI LARISA BEATRICE era îmbrăcată în pantaloni de culoare neagră, bluză de culoare neagră, o geacă roșie și adidași negri.Semnalmente: înălțime 1,60 m, greutate 50 kg, păr șaten, ochi căprui, ten deschis, semn particular o inimă tatuată pe antebrațul stâng.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.