Dinamo Bucureşti – FC Vaslui 2-0, în etapa a doua din Liga 1 de fotbal

Echipa Dinamo Bucureşti a învins cu 2-0 (0-0) formaţia FC Vaslui, într-un meci din cadrul etapei a 2-a a Ligii I de fotbal, disputat duminică seara, 28 iulie, pe Arena Naţională din Capitală.

Dinamo-FC Vaslui 2-1Alb-roşii au reuşit deschiderea scorului prin tânărul Dorin Rotariu (18 ani), care l-a învins pe portarul vasluian Cătălin Straton cu un şut spectaculos la vinclu, din interiorul careului. Elevii lui Gheorghe Mulţescu şi-au majorat avantajul în prelungirile partidei, în urma unui penalty transformat de Cosmin Matei, după un fault în careu asupra lui Valentin Balint comis de Straton, care a şi fost eliminat la faza respectivă. Matei a ratat într-o primă fază lovitura de la 11 m, apărată de Liviu Antal, care i-a luat locul lui Straton între buturi. Arbitrul a decis însă repetarea execuţiei, iar căpitanul dinamovist nu a mai ratat a doua oară de la punctul cu var (min.90+6). Dinamo obţine, astfel, primele puncte din actualul sezon la capătului unui joc pe care l-a controlat în totalitate.

FC Dinamo Bucureşti – FC Vaslui 2-0 (0-0) ‘Arena Naţională’ – Bucureşti

Au marcat: Dorin Rotariu (58), Cosmin Matei (90+6).

Cartonaş roşu: Cătălin Straton (90+4).

Arbitru: Alexandru Tudor , asistenţi: Valentin Avram şi Mircea Orbuleţ, rezervă: Florin Miron, toţi din Bucureşti. Observator: Ioan Mureşan (Bucureşti). Sursa: Agerpres

Cele mai citite

Related Articles