[FOTO] În această seară, de la ora 22:15, la emisiunea Boema ne întâlnim cu actorul Marius Stănescu

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea. Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24, ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor.

În această seară, de la ora 22:15, la emisiunea Boema ne întâlnim cu actorul  Marius Stănescu.

A absolvit UNATC București în anul 1993, la clasa profesorului Alexandru Repan.

În prezent este membru al trupei Teatrului Odeon din București. Crede în noroc, în oamenii pe care i-a întâlnit şi păstrează un loc aparte în amintirile sale unor oameni care au copleşit generaţii: profesori, actori, regizori, de la Sir Toby la Ileana Berlogea, de la Vlad Mugur la George Constantin, de la Dan Pița la cel ce fost naş de cununie şi de botez al fiului său, Ştefan Iordache.

O emisiune dedicată lui Ştefan Iordache care ar fi împlinit 80 de ani, astăzi, 3 februarie, dar îl vom provoca pe distinsul nostru invitat să ne facă mărturisiri despre  vocaţia de a fi actor în această perioadă de distanţare socială, despre importanţa culturii acum, când virusul a băgat lumea în case, dar teatrul şi  muzica au rămas în sufletele oamenilor pentru a lupta împreună împotriva efectelor pandemiei.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

Sursa foto: Marius Stănescu

Cele mai citite

Related Articles