[FOTO] Accident mortal în Reşiţa! Un poliţist şi-a pierdut viaţa după ce a intrat cu maşina într-un tir

Un accident rutier a avut loc în această după-amiază în municipiul Reșița, lângă Dedeman, cu o persoană încarcerată. A intervenit de urgenţă Detaşamentul Reșița cu 2 echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă si o autospecială de descarcerare.

Persoana încarcerată, aflată în stare de inconştienţă, a fost extrasa din autovehicul şi predata echipajului SAJ în vederea efectuării manevrelor de resuscitare. Anchetatorii au constatat că autoturismul care circula din direcția Câlnic, a pătruns pe contrasens și s-a izbit frontal de un ansamblu de vehicule.

Suntem alături de familia colegului nostru care astăzi și-a pierdut viața într-un tragic accident rutier, produs pe strada Timișoarei din Reșița.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că autoturismul condus de acesta, din direcția Câlnic către Triaj, pe fondul unui carosabil umed, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule, care circula din direcția opusă, în urma impactului, polițistul decedând.

Politiștii rutieri vor deschide un dosar penal și vor continua cercetările în acest caz, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul“, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Caraş-Severin.

Cele mai citite

Related Articles