Astra Giurgiu, în cantonament la Cheile Grădiștei

Echipa de fotbal Astra Giurgiu a intrat, marţi, într-un cantonament izolat de 14 zile la Cheile Grădiştei, după ce a efectuat testele la Covid-19 la stadionul din Ploieşti, potrivit site-ului oficial al clubului.

Astra va pregăti la Cheile Grădiştei ultimele 8 etape rămase de disputat din acest sezon.

Din lotul care a terminat meciurile oficiale din luna martie lipseşte un singur jucător, portarul bulgar Kitanov, în schimb fiind cooptaţi câţiva jucători de la ”satelitul” Astra 2. În total, 27 de jucători au intrat în cantonamentul centralizat, scrie Agerpres.

”Urmează o perioadă extrem de importantă din punct de vedere sportiv. Chiar dacă ne doream să începem mai devreme, să câştigăm şi noi două-trei zile, nu este nicio problemă, le vom recupera. Vom vedea ce se mai anunţă, ce se mai schimbă şi ne vom adapta situaţiei”, a declarat antrenorul Bogdan Andone.

După două etape jucate din play-off, Astra se află pe locul 4 în clasament, cu 24 puncte, devansată de CFR Cluj, 30 puncte, FCSB, 26 puncte, şi Universitatea Craiova, 26 punte.

Pentru reluarea antrenamentelor, echipele din Liga I sunt nevoite să intre în cantonamente centralizate cu regim închis, aceleaşi condiţii fiind valabile şi după reluarea competiţiei. Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat că intenţionează să reia actuala ediţie a campionatului Ligii I în weekend-ul 13-14 iunie.

Cluburile din Liga I, care au putut să îşi reia pregătirea centralizată după 15 mai, sunt obligate să efectueze câte trei teste pentru COVID-19 fotbaliştilor, la intrarea în baza de antrenament, în ziua a 7-a şi a 14-a.

sursa foto: Agerpres

De același autor

Related Articles