[UPDATE][AUDIO-FOTO] Grădina Zoologică din Reşiţa s-a deschis pentru public cu un program temporar

[UPDATE] După o perioadă dificilă, instituită de starea de urgenţă ușor, ușor Grădina zoologică “Prof. Ioan Crișan” din Resita începe să își reintre în normal. Reșițenii au luat cu asalt parcul zoo marţi, 19 mai bucurându-se de natură și prietenoasele necuvântătoare, a declarat Gabriel Stănucă – directorul obiectivului.

***

Marţi, 19 mai ora 9.00: Persoanele singure sau cu copii şi familiile care doresc să-şi petreacă timpul în aer liber, pot merge de marţi, 19 mai şi la Grădina Zoologică “Prof. Ion Crişan”, a transmis pentru Radio Reşiţa şeful acestui serviciu din cadrul Primăriei Reşiţa, Gabriel Stănucă.

Programul de vizitare al grădinii zoologice va fi de marţi până vineri de la ora 10.00 la 20.00, cu ultima intrare la 19.30 şi va fi închisă publicului în sfârşiturile de săptămână, sâmbăta şi duminica pentru a nu expune prea mult personalul angajat şi a nu periclita liniştea animalelor găzduite.

Conform lui Gabriel Stănucă, personalul grădinii zoologice a pus la punct traseele de deplasare ale vizitatorilor pe raza parcului, iar la intrare este amplasată o schemă care descrie cu exactitate punctele de interes din acest spaţiu şi cum urmează a fi vizitate.

Capacitatea de vizitare este de 160 de persoane pe tură, iar intrarea se va face pe rând pe măsură ce unii iasă, ceilalţi vor avea acces în incintă. Directorul parcului recomandă vizitatorilor să respecte măsurile de distanţare socială, să aibă măşti şi mănuşi, să păstreze liniştea şi să nu hrănească sub nicio formă animalele.

Gabriel Stănucă

Sursa foto: facebook Gradina Zoologică “Prof. Ioan Crişan”

Cele mai citite

Related Articles