Adrian Cican, revine de vineri, 15.05.2020, la conducerea Spitalului Municipal din Caransebeş. Pentru că starea de urgenţă s-a încheiat acesta va ocupa din nou, în următoarele 6 luni, până la organizarea concursului, funcţia de manager.

Primarul Caransebeşului, Felix Borcean a emis această dispoziţie, deşi spitalul rămâne şi în această stare de alertă tot în subordinea Ministerului Sănătăţii.

Ce va face Adrian Cican în prima zi la Spitalul COVID-19 din Caransebeş, aflăm chiar de la el.

Pentru că a încetat starea de urgenţă, acele ordine ale Ministerului Sănătăţii nu mai sunt valabile aşa că revin la spital. Sprijin financiar noi nu am primit de la Ministerul Sănătăţii, noroc cu primăria Caransebeş, cea care ne-a ajutat foarte mult de la începutul pandemiei, la fel ne-a ajutat şi Consiliul Judeţean şi le mulţumesc din nou pentru sprijinul acordat. De astăzi începem activitatea normală la spital, numirea mea a fost făcută prin dispoziţia primarului Felix Borcean. În această stare de alertă, vedem ce se va întâmpla pentru că nu trebuie să ne relaxăm sub nicio formă pentru că acest COVID-19 nu a dispărut.

Ştiu ce trebuie să fac şi vă dau câteva exemple, să parcurgem etapele pentru a da în folosinţă ambulatoriul, cu cele 20 de cabinete şi noua structură a spitalului, într-o viteză foarte mare depunem documentaţa necesară pentru autorizare şi în paralel continuăm să luptăm împotriva noului coronavirus”, ne-a declarat astăzi, Adrian Cican.

Vă reamintim că în 29 aprilie acesta a fost revocat din funcţie prin Ordin de ministru.