[UPDATE][AUDIO] Starea de alertă permite accesul iubitorilor de natură în ariile protejate din Caraş-Severin!

[UPDATE] Starea de alertă permite de astăzi, 15 mai activităţile recreativ-sportive individuale desfăşurate în aer liber, cum ar fi drumeţia cu participarea a cel mult 3 persoane, a subliniat pentru Radio Reşiţa, directorul administraţiei Parcului Naţional Semenic-Cheile Caraşului, Nicolae Ifca.

Din acest sfârşit de săptămână, rangerii ariei protejate vor fi la datorie supraveghiind zonele cu aflux turistic de pe raza parcului.

Nicolae Ifca a mai subliniat că, iubitorii de natură trebuie să păstreze măsurile de distanţare sociale impuse şi să aibă asupra lor declaraţia pe proprie răspundere în care vor bifa căsuţa cu numărul 8 aferentă motivului deplasării în teren. 

Nicolae Ifca

***

Joi, 14 mai: Şi starea de alertă interzice, momentan, accesul iubitorilor de natură în ariile protejate din Caraş-Severin

Dacă pentru salvamontişti 15 mai înseamnă relaxare şi permanenţă, această dată nu vine cu veşti îmbucurătoare pentru turiştii care doresc să viziteze din acest sfârşit de săptămână Parcul Naţional Semenic-Cheile Caraşului şi nu numai.

Directorul administraţiei ariei protejate, Nicolae Ifca, a transmis pentru Radio Reşiţa că până la această oră nu a primit niciun comunicat oficial din partea autorităţilor în vederea deschiderii traseelor turistice în Caraş-Severin.

Acesta a mai subliniat că, iubitorii de drumeţie şi natură pot urmări în continuare online toate activităţile desfăşurate de rangerii parcului.

Nicolae Ifca

  

De același autor

Related Articles