Horoscop, 4 mai 2020

Berbec – S-ar putea sa simti ca esti lasat in afara ecuatiei. Poate te simti ca a cincea roata la caruta care pur si simplu nu are un loc. Nu-ti face griji. Doar pentru ca simti ca astazi nu te integrezi, nu inseamna ca asta este destinul tau. Daca nu-ti place cursul tau, schimba-i pozitia. Daca nu iti plac persoanele cu care esti, muta-te intr-un cerc social diferit. Nu te invinovati pentru comportamentul altora. Asuma-ti responsabilitatea personala pentru alegerile si actiunile tale.

Taur – Du-ti creativitatea la un nou nivel. Exista multe modalitati de a te exprima creativ, asa ca alege unul si urmeaza-l. Este posibil sa ai dorinta de a ajunge la un public mai mare si doresti sa iti impartasesti visurile si pasiunea interioara cu lumea. Emotiile tale puternice si perspectiva de vis sunt active. Nu incerca sa le umpli in interior sau sa le fortezi.

Gemeni – Sentimentele tale te pot insela, asa ca ai grija sa nu fii prea implicat in propria ta drama. Poate ca simti ca esti impins si tras in directii incomode. S-ar putea sa tolerezi aceasta tensiune un timp fara sa-ti exprimi sentimentele in legatura cu aceasta. Aceasta abordare de evitare a confruntarii va fi in cele din urma schimbata, deoarece le oferi celorlalti impresia ca este OK sa te trateze cu dispret in continuare.

Rac – In unele momente, te poti simti ca un suflet pierdut care nu este in contact cu visele sale. Desi te simti energic, ai putea avea, de asemenea, senzatia ca energia ta este directionata gresit si ca esti condus intr-o directie gresita. Cheia pentru tine este acum sa te conduci. Renunta la preocuparile tuturor celorlalti pentru tine si urmareste busola interna: incearca sa te indrume spre locul in care esti menit sa fii. Cu cat iti asumi mai mult alegerile, cu atat vei fi mai fericit.

Leu – Cea mai buna metoda de a crea armonie intre altii este de a stabili mai intai armonie in tine. Nu te astepta ca altii sa aiba grija de tine si sa asiste la toate dorintele tale. In acelasi timp, nu este responsabilitatea ta sa le acorzi atentie altora. Limitele pot fi uneori ambigue, dar fa tot posibilul pentru a mentine o separare sanatoasa. Este posibil sa ai oameni care stapanesc anumite sarcini sa te traga inapoi pentru a te manipula si a face ceea ce isi doresc.

Fecioara – S-ar putea sa te simti ca si cum emotiile tale puternice iti ies in calea viselor tale. Sau poate ca vei descoperi ca esti atat de invaluit intr-o anumita viziune a viitorului, incat te pierzi in imaginatia ta. Iti pierzi legatura cu prezentul pur si simplu pentru ca esti atat de concentrat pe o idee care nu este destul de pregatita sa se manifeste. Este incredibil de sanatos sa ai aspiratii si vise, doar asigura-te ca ai si tendinta de a satisface nevoile practice ale momentului prezent.

Balanta – Poate ca esti blocat intr-o mentalitate din care nu poti sa scapi. Fii atent la luarea de masuri bazate pe idei inradacinate mai mult in fantezia trecuta decat in ??realitate. Emotiile tale ar putea fi jocul de trucuri asupra ta. Ai putea fi atasat de un vis care are mai mult de-a face cu hranirea ego-ului tau decat cu implinirea destinului tau. Intreaba-te care ar fi motivele.

Scorpion – Cand vorbesti, vrei sa fii ascultat de alte persoane. Mai mult decat probabil, gandurile tale se vor indrepta catre idei si filozofii umanitare. Esti dornic sa impartasesti ideile tale cu altii si s-ar putea sa ai un vis utopic pe care, daca toata lumea l-ar urma, ar face lumea un loc mult mai bun. Oamenii se pot distra cu tine pentru ca au o astfel de perspectiva, dar acest lucru nu inseamna ca ar trebui sa nu mai visezi.

Sagetator – Probabil ca problemele referitoare la controlul unei situatii va fi in centrul atentiei tale. Mai mult ca sigur, respecta o rutina bine planificata. Ai un traseu stabilit pentru a face lucrurile si doresti sa il respecti. Totusi, alti oameni se misca in imagine si poate vor dori sa isi asume un rol de lider. Oamenii vor fi incantatori atunci cand vine vorba de parerile lor. Fa tot posibilul sa asculti, in timp ce stai in picioare pentru lucrurile care inseamna cel mai mult pentru tine.

Capricorn – Esti capabil sa vorbesti si sa actionezi cu multa putere, dar ai grija sa nu fii maturat de emotie. Exista o calitate suprarealista in zilele noastre ce te-ar putea face sa crezi ca un miraj este real. S-ar putea sa fii atat de prins de drama sentimentelor tale, incat puterea ratiunii tale este redusa pana la punctul in care pierzi din nou obiectivitatea.

Varsator – Conceptul tau de realitate s-ar putea baza mai mult pe emotiile tale decat pe fapte. Aceasta este una dintre acele zile in care emotionalitatea ta te poate pune in dificultate. Oricare ar fi, e posibil sa te simti foarte pasionat de asta si ai tendinta de a pierde orice perspectiva rationala. Integritatea, forta interioara si increderea in sine vor fi lipiciul care va tine mintea si inima impreuna.

Pesti – Aceasta este ziua ta pentru a straluci. Doar asigura-te ca nu faci acest lucru pe cheltuiala altcuiva. Te simti mai increzator in sine decat de obicei, ceea ce se poate simti ciudat la incepuţ dar doar ruleaza cu el. Cu toate acestea, ai putea fi atat de concentrat pe agenda ta incat nu reusesti sa vezi semnale subtile emise de cei din jurul tau. Alti oameni striga si ei pentru atentie. Asigura-te ca trimiti o parte din lumina ta glorioasa asupra lor.

Cele mai citite

Related Articles