Pe DJ 608B a fost turnat primul strat de asfalt între localitățile Zorlencior şi Zorlențu Mare.

Lucrările sunt finanţate  prin Programul Național de Dezvoltare Locală, iar valoarea totală a proiectului depăşeşte  10 milioane de lei, declară purtătorul de cuvânt al Direcţiei Judeţene de Drumuri, Mădălina Cotoc.

„Lucrările constau în execuția unei structuri rutiere noi pe toată suprafața carosabilă, șanțuri, podețe, acostamente și semnalizare rutieră orizontală și verticală. Pe același drum județean avem în derulare, în diferite stadii, alte două poiecte PNDL. Este vorba despre DJ 608B Constantin Daicoviciu – Copăcele, cu o valoare de 16,4 milioane de lei (3,6 milioane de euro), pe care s-au efectuat deja lucrări de decopertare și Modernizare DJ 608B, Copăcele – Zorlencior, ce are o valoare de 27 de milioane de lei (aproximativ  5,7  milioane de euro)”.

La finalul lucrărilor pe cele 3 tronsoane de drum, cetățenii din localitățile Constantin Daicoviciu, Mâtnicu Mare, Copăcele, Ohaba Mâtnic, Zorlencior și Zorlențu Mare vor beneficia de peste 25 de km de drum modernizat, cu o valoare de aproximativ 11 milioane de euro.