Sportivii de la CS POWERLIFTING HERCULANE se pregătesc în vremea pandemiei… acasă!

Sportivii din cadrul Clubului Sportiv POWERLIFTING HERCULANE se pregătesc în această perioadă acasă, așteptând reluarea antrenamentelor la sală, în vederea participării la competițiile care vor fi organizate în cea de-a doua parte a anului!

În această perioadă de pandemie, sportivii de la CS POWELIFTING HERCULANE se pregătesc numai la domiciliu, pentru că sălile specifice antrenamentelor sunt închise! Tocmai pentru asta, noi ținem legătura între noi telefonic și pe sistemele de tehnologie care sunt apărute și luăm legătura și cu Federația Română de Powerlifting, cu domnul președinte Ovidiu Pănăzan care ne îndrumă pentru antrenamentele specifice în zonele de izolare de acasă!

Sportivii se conformează acestui program de pregătire, chiar îi urmăresc, totodată le dau sfaturi cum să se pregătească, fiecare se pregătește cum poate! Normal că nu există o pregătire, la vârf, dar o stare cât de cât o pregătire în tonusul sportivului ca să se mențină și în continuare, în momentul în care se va relua activitatea și se va termina starea de urgență, vom putea relua normal activitatea, ne vom antrena cum trebuie și bineînțeles vom participa la concursurile și campionatele stabilite de federație!, ne-a declarat Avram Rădoi – antrenorul și președintele CS POWERLIFTING HERCULANE.

Paul-Sever SMADU

Cele mai citite

Related Articles