[AUDIO] Bojan Butulija: este periculos pentru jucători după două luni de pauză să aibă doar o săptămână sau două de pregătire înainte de a se relua meciurile!

684

Handbaliștii reșițeni se află în pauză competițională pe o perioadă nedeterminată. Ultimul antrenament efectuat de rosso-nerii de la CSM Reșița a fost în data de 20 martie și atunci ședințele de pregătire s-au desfășurat pe serii. Antrenorul sârb Bojan Butulija, cel care a rămas în România în această perioadă, a pregătit antrenamente speciale pentru elevii săi:

Avem un grup online al echipei, scriem acolo, vorbim. Am discutat personal cu ei să află dacă se întrețin. Eu zilnic ies la alergare, la exerciții, găsesc o posibilitate să fiu singur. Nu pot să trăiesc fără mișcare. Îmi este dor de ”polivalentă”, de comunicarea față în față cu băieții, de atmosfera de la antrenamente, dar aceasta este situația actuală și trebuie să respectăm măsurile impuse.  Urmează să vedem când ne reunim, cine a avut grijă de el și cine nu? Când ne reunim o să fie foarte dificil să jucăm handbal, după atâta pauză. Așteptăm să vedem ce decizie o să ia Federația, deoarece mi se pare foarte dificil să continuăm cu jocurile. Dacă ai stat două luni de zile departe de teren, ai nevoie de șase săptămâni să poți juca handbal din nou la un nivel foarte bun. Este părerea mea, dar consider că după două luni de pauză, este periculos pentru sănătatea jucătorilor să evolueze din nou în meciurile oficiale după doar una sau două săptămâni de antrenamente”, a concluzionat Bojan Butulija.

Sârbul Bojan Butulija și-a petrecut Sărbătorile Pascale la Reșița, departe de copii, rămași la Belgrad, dar împreună cu soția sa.