Polițiștii cărășeni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgență prin verificarea persoanelor și societăților comerciale, fluidizarea traficului rutier și escortarea autovehiculelor care tranzitează județul nostru cu persoane care revin din afara granițelor țării.

În ziua de 7 aprilie, 313 polițiști, jandarmi, politisti locali și militari au desfășurat 66 de misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19 și au acționat pentru menținerea ordinii și liniștii publice în județ.

În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, în cursul zilei de ieri, 7 aprilie, au fost aplicate 132 de sancțiuni în valoare de 399.000 lei, pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației.

În perioada de referință, au fost verificate 906 persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină și 21 de cetățeni au fost conduși în centrele de carantină.

De asemenea, 47 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență.

Vă rugăm să rămâneți în casă, pentru siguranța dumneavoastră și a celor dragi, este mesajul transmis de organele legii!