Serviciul Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin a ţinut un moment de reculegere, în memoria ambulanţierului din Suceava care a decedat din cauza COVID-19

În toate Serviciile Publice de Ambulanţă din România de la ora 12.00 este declarat doliu şi se va ţine un moment de reculegere timp de un minut, în memoria ambulanţierului în vârstă de 52 de ani, care a murit din cauza infecţiei cu noul coronavirus.

Şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă din Caraş-Severin îşi exprimă regretul pentru colegul din Suceava şi timp de 1 minuţ sirenele şi sistemele luminoase ale ambulanţelor vor funcţiona continuu. Managerul Daniela Popescu, recunoaşte că îi este temă dar în acelaşi timp susţine că este alături de ai săi colegi de la SAJ Caraş-Severin care sunt echipaţi conform normelor în vigoare şi nu ar trebui să existe probleme.

Ne pare sincer rău pentru colegul ambulanţier din Suceava care a decedat din cauza coronavirusului, acum este normal să ne temem toţi, dar sunt alături de colegii mei care au înţeles, ei merg echipaţi la cazuri. Pentru noi în scenariul în care suntem, toţi sunt suspecţi şi atunci ne echipăm adecvat. Am mai primit prin ISU, echipamente, combinezoane de protecţie, măşti FFP2 FFP3, mănuşi lungi, am mai primit de la farmacii şi de la alţi oameni care şi-au dorit să ne ajute, bonete, botoşei, halate de unică folosinţă, aşa că avem ce ne trebuie şi le mulţumim celor care ne-au sprijinit în lupta cu COVID-19″, ne-a declarat astăzi, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă din Caraş-Severin, Daniela Popescu.

Cele mai citite

Related Articles