AQUACARAS introduce facturarea pe baza consumului estimativ sau pe baza autocitirii

Având in vedere contextul epidemiologic creat de pandemia Covid 19 și instituirea stării de urgență la nivel național, pentru protejarea utilizatorilor serviciilor de alimentare cu apă și canalizare precum și a personalului propriu, prin limitarea deplasărilor in teren S.C. AQUACARAS S.A. anunță că, pentru consumatorii casnici ( exceptând locuitorii din cadrul asociațiilor / condominiilor), facturile de apă vor fi emise pe baza unui consum estimativ, raportat la media consumurilor ultimelor 3 luni. Regularizarea consumului de apa se va realiza in prima lună după încetarea stării de urgenţă, prin citirea contoarelor.

Toți utilizatorii serviciilor: consumatorii casnici individuali persoane juridice inclusiv agenții economici care și-au restrâns /încetat activitatea sunt invitați să transmită pe propria răspundere, indexul contorului sau consumul lunar de apă estimat, pe  adresele de e-mail ale fiecărei exploatări sau la numărul  de telefon aferent:

menționându-se numele utilizatorului, codul de client (acesta se regăsește pe factură, in partea dreaptă, sus), adresa locului de consum si cantitatea de apă citită sau estimată.

Cele mai citite

Related Articles