Asociaţia pentru Relaţii Comunitare, s-a alăturat efortului de sprijinire a spitalelor din ţară în lupta împotriva COVID19 prin acordarea unui grant de 83.000 RON. Această sumă provine din Fondul de Urgenţă creat şi gestionat de ARC ca mecanism rapid, eficient şi colaborativ de răspuns la nevoile urgente din teritoriu, transmite pe pagina sa de facebook, Fundaţia Comunitară Banatul Montan.

Această sumă va fi folosită pentru achiziţionarea a 3 ventilatoare mobile invazive, apte pentru a fi utilizate în urgenţe şi nu numai. Unul dintre acestea, în valoare de 27.570 RON, va ajunge la Spitalul Judeţean de Urgenţa din Reşiţa, celelalte doua ventilatoare urmând sa fie trimise în alte zone unde nevoia este la fel de mare.

Dacă vreți să donați pentru a ajuta la strângerea de fonduri necesare dotării Spitalului Județean de Urgență din Reșița cu echipament pentru lupta cu virusul COVID-19 – o puteți face în 4 feluri:

☑️ Prin SMS trimițând un mesaj la numărul 8837 cu textul RESITA. Această opțiune e disponibilă doar la nivel național. Veți dona o sumă fixă de 2 EURO. După trimiterea SMS-ului veți primi un mesaj de confirmare a donației.

☑️ ONLINE pe pagina fundației accesând linkul;
https://fundatiacomunitarabanatulmontan.ro/donatii-upu-smu…/
Se poate dona din țară și străinătate. Suma donată o stabilește donatorul. Noi publicăm pe site în maxim 48h Numele și suma astfel aveți confirmarea că donația a fost primită.

☑️ Prin TRANSFER BANCAR către Fundația Comunitară Banatul Montan, CIF: 42110580, număr de înregistrare în Registrul entităţilor/unităţilor de cult:
1/30.01.2020

Cont RON: RO05BTRLRONCRT0533201001

Cont EURO: RO52BTRLEURCRT0533201001

Se poate dona din țară și străinătate. Suma donată o stabilește donatorul. Noi publicăm pe site numele și suma astfel aveți confirmarea că donația a fost primită. E posibil să dureze câteva zile pană la publicarea informației.

☑️ Printr-o SPONSORIZARE dacă reprezentați o companie. Pentru contracte de sponsorizare vă rugăm să ne trimiteți un email la adresa:
contact@fundatiacomunitarabanatulmontan.ro

Orice sponsorizare făcută este deductibilă conform Legii sponsorizării și Codului Fiscal.