Fundaţia Comunitară Banatul Montan pune la dispoziţia cetăţenilor un număr de SMS pentru ajutorarea Spitalului din Reşiţa. Donează şi Tu 2 EURO la numărul 8837 cu textul RESITA!

Campania de strângere de fonduri, iniţiată de Fundaţia Comunitară Banatul Montan pentru ajutorarea Spitalului Județean de Urgență din Reșița continuă!

Zi de zi lucrurile se schimbă și apar noi informații și nevoi. Circuitul pacienților diagnosticați cu COVID-19 impune și implicarea secțiilor de Boli Infecțioase și Terapie  intensivă. E nevoie de aparatură și consumabile pe ambele secții și e nevoie de ajutorul vostru pentru a putea acționa la timp. Cu acordul medicilor de la UPU, suma care va fi strânsă peste target-ul inițial va fi redirecționată pentru a se constitui într-un fond de urgență care este folosit pentru dotarea spitalului și în folosul comunității.

Dacă până acum puteaţi dona bani pe pagina fundaţiei, de astăzi aveţi la dispoziţie şi un număr de SMS pentru simplificarea lucrurilor. Astfel, puteţi trimite SMS cu textul RESITA la numărul 8837, pentru a dona 2 EUR pentru cel mai mare spital din Caraş-Severin. Se poate dona din orice reţea, de pe abonament sau de pe cartelă.

Acest lucru a fost posibil cu sprijinul Federaţiei Fundaţiilor Comunitare. Mai multe informaţii despre această campanie găsiţi pe pagina de Facebook dar şi pe site-ul Fundaţiei Comunitare Banatul Montan.

Donează şi Tu 2 EURO la numărul 8837 cu textul RESITA!

Și gestul tău contează în lupta cu COVID-19!

De același autor

Related Articles