Meciul de rugby dintre Rusia şi România ar putea fi mutat de la Krasnodar la Nebug

Stejarii se pregatesc de meciul cu RusiaMeciul pe care echipa de rugby a României urmează să-l dispute sâmbătă, 8 februarie, în deplasare, cu formaţia Rusiei, în cadrul etapei a 2-a a Cupei Europene a Naţiunilor, ar putea fi mutat de la Krasnodar la Nebug, din cadrul stării gazonului.

Federaţia Română de Rugby precizează că ‘organizatorii întâmpină dificultăţi deoarece stadionul Kuban din Krasnodar este îngheţat şi acoperit cu zăpadă, ceea ce se pare că îl face impracticabil pentru disputa dintre Rusia şi România’.

Meciul dintre Rusia şi România este deosebit de important în vederea calificării la Cupa Mondială din 2015. Imediat după succesul înregistrat la Madrid, în faţa Spaniei, echipa Rusiei, pregătită de Kingsley Jones, a luat drumul Moscovei, iar de acolo ‘Urşii’ s-au deplasat la Nebug pentru a pregăti disputa de sâmbătă cu ‘Stejarii’.

Faţă de echipa câştigătoare de la Madrid, ruşii l-au pierdut pe Iaroslav Recenev, jucătorul lui Ienisei accidentându-se la umăr. În schimb, alţi cinci jucători au fost chemaţi pentru a se alătura lotului în vederea partidei cu România. Astfel, din lotul Rusiei pentru partida cu echipa ţării noastre vor face parte: Denis Antonov şi Andrei Igreţov, ambii de la Slavia Moscova, Aleksandr Hudiakov, jucătorul lui Krasnîi Iar, şi unul dintre preferaţii lui Kingsley Jones, Artem Fatahov, înregimentat la VVA Podmoskovie.

Înaintea partidei de sâmbătă, ‘Stejarii’ devansează Rusia cu cinci puncte în clasamentul general al CEN, iar o victorie a echipei noastre ar rezolva în mare parte problema calificării la Cupa Mondiala, în condiţiile în care România urmează să joace ulterior pe teren propriu cu Spania şi Belgia. Sursa: Agerpres

(Adina Niţă)

Cele mai citite

Related Articles