Fatih Terim, antrenorul lui Galatasaray Istanbul, depistat cu noul coronavirus

95
Soccer Football - Super Lig - Galatasaray v Besiktas - Turk Telekom Stadium, Istanbul, Turkey - March 15, 2020 Galatasaray coach Fatih Terim REUTERS/Umit Bektas

Fatih Terim, antrenorul echipei turce de fotbal Galatasaray Istanbul, la care joacă şi atacantul român Florin Andone, a anunţat, luni, pe contul său de Twitter, că a fost testat pozitiv la noul coronavirus, relatează agenţiile internaţionale de presă.

”Conform rezultatului unui test pe care l-a efectuat azi, sunt pozitiv la coronavirus”, a afirmat Terim.

”Sunt pe mâini bune, la spital. Nu vă neliniştiţi. Sper să vă pot spune mai multe curând”, a adăugat fostul internaţional turc (51 selecţii).

Supranumit ”Împăratul”, Fatih Terim (66 ani) are trei mandate la cârma naţionalei de fotbal a Turciei (1993-1996, 2005-2009, 2013-2017). Terim a preluat-o pe Galatasaray, cea mai titrată echipă din Turcia, în decembrie 2017, în al patrulea său mandat la cârma formaţiei de pe malul Bosforului.

Clubul Galatasaray Istanbul confirmase luni că vicepreşedintele său Abdurrahim Albayrak a fost şi el testat pozitiv la coronavirus.

Clubul de pe malul Bosforului a fost primul din Turcia care a anunţat, săptămâna trecută, că şi-a sistat toate activităţile sportive, în conformitate cu o dispoziţie emisă de Ministerul turc de interne, în contextul pandemiei de coronavirus.

Conducerea sa preciza că a închis toate facilităţile bazei sportive, atât pentru componenţii echipelor, cât şi pentru angajaţi, scrie Agepres.ro

sursa foto: Agerpres.ro