CSM Reșița NU va relua antrenamentele marți, 17 martie

146

Fotbaliștii de la CSM Reșița ar fi trebuit să se reunească marți, 17 martie  pentru antrenamente la baza proprie, însă conform situației actuale ședințele de pregătire au fost amânate, după cum a afirmat astăzi președintele clubului din Valea Domanului, Cristi Bobar:

”După discuția avută cu Dorinel Munteanu am hotărât să mai amânăm pregătirea, cel puțin până vineri. Era de așteptat după tot ceea ce s-a întâmplat zilele acestea în țară. Mâine va avea loc o ședință la FIFA și cu siguranță vom ști și noi situația fotbalului românesc. În momentul de față instrucțiunile sunt: să nu ne antrenăm și să stăm cât mai mult acasă. Era foarte greu să aducem jucătorii aici, avem jucători din Piatra Neamț, București, Cluj,etc. Era riscant, erau departe de familii și astfel am hotărât să rămână acasă. Dorinel Munteanu le-a transmis jucătorilor un program de exerciții fizice, pe care aceștia trebuie să-l respecte”, a spus Cristi Bobar.       

Arsene Luboya, unul dintre cei doi stranieri din lotul de la CSM Reșița, a plecat acasă, în Franța, iar celălalt Acka a ales să locuiască cu fratele său la Craiova.

sursa foto: Cristina Corocan