Doi membri ai staff-ului echipei Alaves, depistați cu noul coronavirus

93

Doi membri ai staff-ului echipei spaniole de fotbal Deportivo Alaves au fost depistaţi pozitiv la noul coronavirus, a anunţat sâmbătă clubul într-un comunicat citat de AFP.

“În cadrul examenelor realizate la membrii clubului Deportivo Alaves în urma actualei situaţii sanitare de urgenţă, au existat două teste pozitive pentru coronavirus”, a indicat gruparea din oraşul basc Vitoria-Gasteiz.

Clubul a indicat că este vorba de două cazuri asimptomatice la membri ai staff-ului său, care se simt bine.

“Luni vor fi efectuate alte examene la ceilalţi membri ai echipei şi, în mod logic, antrenamentele vor fi suspendate până la anunţarea rezultatelor”, se adaugă în comunicat.

Întreb fotbalul spaniol a fost întrerupt: cel amator a fost suspendat miercuri pentru două săptămâni, iar cel profesionist (primele două divizii) a fost îngheţat joi pentru cel puţin două etape, până la sfârşitul lui martie.

Echipele profesioniste de fotbal şi de baschet ale lui Real Madrid au fost plasate joi în carantină, după ce un baschetbalist al grupării a fost depistat pozitiv la coronavirus. Vineri, FC Barcelona a anunţat că “suspendă orice activitate până la noi ordine”, ca măsură preventivă.

sursa foto: Agerpres.ro