[AUDIO] Partida CSM Reșița – Concordia Chiajna, amânată. Cristi Bobar: sunt alte lucruri mult mai importante, la ora actuală, decât fotbalul!

393

Federația Română de Fotbal  a decis suspendarea tuturor competițiilor fotbalistice pe teritoriul României. Având în vedere pericolul epidemiologic pe care-l reprezintă virusul COVID-19 și luând în considerare deciziile luate în ultimele zile de către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, Federația Română de Fotbal a decis să suspende toate competițiile până la data de 31 martie 2020.

Așadar, meciurile din Liga 1, Liga 2, Liga 3, Liga 1 feminin, Liga 2 feminin, Liga 3 feminin, Liga 1 Futsal, Liga 2 Futsal și competițiile de la nivel județean vor fi amânate până pe 31 martie. Aici este inclusă și partida programată în Valea Domanului între CSM Reșița și Concordia Chiajna din Liga a II-a de fotbal.

Președintele CSM Reșița, Cristi Bobar confirmă:

”Este o veste la care ne așteptam, deoarece încă de ieri au fost discuții la nivelul Federației Române de Fotbal pe această temă. Noi nu avem nimic de obiectat, este un caz la nivel national. Clubului nu-i convine această situație pentru că avem un moral bun, iar băieții își doreau foarte mult să joace și echipa era foarte bine pregătită. Dar sunt alte lucruri mult mai importante, în momentul de față, decât fotbalul. Momentan s-a anunțat o amânare până în 31 martie, dar cred că o să existe o prelungire a acestei perioade”, a spus Cristi Bobar.

Dorinel Munteanu a decis întreruperea antrenamentelor echipei reșițene până marți, 17 martie. Toți jucătorii vor pleca acasă până atunci.

În clasament pe primul loc în eșalonul secund se află UTA cu 50 de puncte, urmată de CS Mioveni și Turris Oltul Turnu Măgurele, ambele cu 39 de puncte, diferențiate de golaveraj.

CSM Reșița se află pe locul 15 cu 24 de puncte.