De 8 Martie, doamnele și domnișoarele sunt așteptate la handbal! CSM Reșița joacă pe teren propriu cu CSM Vaslui

375

CSM Reșița evoluează duminică, 8 martie, în polivalenta reșițeană într-un nou joc din campionat. Adversara, CSM Vaslui, nu este departe de echipa reșițeană în clasament, iar gazdele speră la o mult așteptata victorie. La fel și oaspeții, care știu că replica gazdelor o să fie pe măsură.

Partida dintre CSM Reșița și CSM Vaslui va avea loc duminică, 8 martie de la  ora 17,00. Este al doilea meci din seria celor şase programate pe parcursul a trei săptămâni în luna martie.

” Aplaudăm, cu sinceritate, decizia de a fi arbitrați, în data de 8 martie, de cuplul feminin Anamaria Stoia și Diana Florescu. Florescu – Stoia este una dintre perechile de arbitrii cele mai bine cotate din Europa, fiind delegate la toate competiţiile majore, înclusiv “Final Four”-ul Ligii Campionilor. Vă aşteptăm în număr cât mai mare să îi susținem pe băieți! Au nevoie de noi!”, este mesajul conducerii echipei reșițene.

Reamintim, în etapa a 21-a din Liga Națională de handbal masculin, ambele formații din vestul țării au suferit în această săptămână înfrângeri. SCM Politehnica Timișoara a fost întrecută cu 28-19 la CSM București, iar CSM Reșița, a fost învinsă cu 30-25 la CSM Focșani.