[UPDATE][FOTO-AUDIO] De la jurnalism la poezie: Christian Bistriceanu în faţa unei noi provocări literare

[UPDATE] “Tricileta care te va ridica la ceruri – ritualuri şi bagatele” este titlul celei de-a doua cărţi semnate de jurnalistul reşiţean Christian Bistriceanu, a cărei lansare a avut loc la începutul acestei săptămâni. Şi în ciuda controversatelor întâlniri în spaţii restrânse cauzate de acerb discutatul virus, colegii săi de breaslă i-au fost alături, a subliniat însuşi editorul Gheorghe Jurma care ne-a vorbit despre autor şi cea de-a doua opera a sa:

Gheorghe Jurma

… însă ce conţine, cum a fost structurată şi unde a fost scrisă cartea am aflat de la autorul ei, jurnalistul reşiţean Cristian Bistriceanu:

Christian Bistriceanu

***

Tricileta care te va ridica la ceruri – ritualuri şi bagatele” este titlul celei de-a doua cărţi semnate de Christian Bistriceanu din Reşiţa, a cărei lansare a avut loc luni, 9 martie.

Evenimentul s-a consumat la Biblioteca germană „Alexander Tietz” din municipiul de pe Bârzava în prezenţa autorului şi a invitaţilor acestuia, în mare parte poeţi şi publicişti din oraşul de la poale de Semenic.

Despre autor şi opera sa au vorbit editorul Gheorghe Jurma, poetul Costel Stancu şi Clara Maria Constantin – directorul Bibliotecii judeţene “Paul Iorgovici” Caraş-Severin.

Prezenţi la lansare au fost şi o mare parte din colegii de breaslă ai autorului, jurnaliştii reşiţeni.

Foto: Radio Romania Reşiţa

De același autor

Related Articles