Horoscop 27 februarie 2020

Berbec

Esti tentat sa cheltuiesti mai multi bani decat ai si sunt mari sanse sa ramai falit pana la sfarsitul lunii. Noroc că nu mai sunt multe zile… Intentile tale sunt bune, insa, totusi, nu te angaja la mai mult decat poti duce.

Taur

Daca ai de gand sa ajungi si la intalnirea de dupa-amiaza, fa tot posibilul sa te concentrezi mai mult asupra a ceea ce ai de facut. Abia seara o sa iti permiti sa te ocupi si de problemele tale personale.

Gemeni

Te apuci de treaba inca de dimineata. Ai multe planuri si pentru a te asigura ca termini totul inainte de sfarsitul programului va trebui sa te organizezi foarte bine. Nu uita ca ai si o obligatie fata de partener.

Rac

Incearca sa faci mai multa miscare pentru ca in ultima vreme ai ignorat acest aspect, iar organismul tau simte asta. Ca sa nu ajungi sa ai probleme de sanatate, fa-ti un program si tine-te de el.

Leu

Nu poti spune ca esti in cea mai buna forma astazi. Incearca sa eviti activitatile ce te pot solicita mult din punct de vedere fizic si odihneste-te cat poti. Treburile pot sa astepte pana maine.

Fecioara

Treci printr-o situatie mai dificila. Problemele de care trebuie sa te ocupi iti acapareaza tot timpul si nu prea mai dai pe la birou. Nu exagera, risti sa iti pierzi slujba.

Balanta

Esti agitat si intri in panica de la prima ora. Ai impresia ca nu o sa termini la timp nimic din ceea ce ai de facut. Pastreaza-ti cumpatul pentru ca altfel chiar nu o sa reusesti sa finalizezi tot.

Scorpion

Oboseala si tensiunea din ultima perioada te-au dat peste cap. Ai avut o iesire nervoasa fata de un coleg apropiat si acum regreti. Linisteste-te, vezi de ce s-a intamplat si repara ce mai poti.

Sagetator

Nu interpreta orice semn care nu ti-e pe plac ca pe ceva negativ. Esti putin cam pesimist si vezi obstacole peste tot. Stii bine cum se spune, norocul ti-l faci singur. Hai, capul sus!

Capricorn

Munca din ultima vreme incepe sa-si arate rezultatele. Acum poti sa te bucuri de ceea ce ai obtinut. Nu te mira ca primesti felicitari la tot pasul, stii bine ca le meriti.

Varsator

Astazi esti plin de energie asa ca te poti ocupa cu succes de niste sarcini pe care le-ai tot ocolit. Acasa se anunta cativa musafiri. Sa nu intarzii cumva, risti sa strici toata seara.

Pesti

Ai parte de o zi mai plina la munca. Va trebui sa inlocuiesti un coleg care lipseste. Nu te panica, nu va fi chiar asa de greu, seful va intelege situatia si nu-ti va pretinde sa muncesti dublu.

De același autor

Related Articles