[FOTO-AUDIO] 13 medalii pentru mărșăluitorii reșițeni la Campionatul Național de 20 km. Octavian Măzăran: sunt mulțumit de rezultate, dar competițiile foarte importante abia încep

199

Mărșăluitorii de la CSM CS Universitatea Reșița au încheiat Campionatul Național de 20 km, desfășurat la Craiova cu 13 medalii cucerite.

Directorul CS Universitatea Reșița, antrenorul federal Octavian Măzăran este mulțumit de rezultatele elevilor săi, dar speră într-o comportare foarte bună și la competițiile viitoare:

Desfăşurate la Craiova, Campionatele Naţionale de marş pe timp de iarnă au însemnat rezultate excelente pentru atleţii reşiţeni, care au cucerit 13 medalii: 5 de aur, 5 de argint şi 3 de bronz.

”Au fost niște rezultate deosebite” a spus și antrenorul reșițean George Ardeleanu:

Pentru Narcis Mihăilă aceste campionate au fost un bun prilej de verificare înainte de Campionatele Naționale de 50 de km, care se vor desfășura pentru prima dată peste granițele țării, și la care speră să obțină calificarea la Jocurile Olimpice:

În dublă calitate de sportiv și antrenor, Marius Cocioran, apreciază evoluția celor doi elevi ai săi:

Ionuț Pleșu, Remus Rădoi și Samuel Poliță au făcut și ei un concurs foarte bun, după cum au afirmat la întoarcerea la Reșița:

La individual, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului au urcat seniorii Narcis Mihăilă şi Mihaela Acatrinei, precum şi Ionuţ Pleşu la categoria tineret. Aur a mai obținut echipa de seniori, formată din Narcis Mihăilă, Marius Cocioran şi Atila Balogh, precum şi cea de tineret, care i-a avut în componenţă pe Ionuţ Pleşu, Remus Rădoi şi Samuel Poliţă.

Medalii de argint au cucerit: Ana Rodean, în competiţia senioarelor, Remus Rădoi, la tineret, echipa de senioare – în componenţa Mihaela Pușcașu, Lăcrămioara Căruceriu și Loredana Cocoș – echipa masculină de tineret, la seniori, şi Ana Maria Bolohan, în întrecerea junioarelor II, 5 km. Cele trei medalii de bronz au fost obținute de Marius Cocioran, la seniori, Loredana Cocoş şi Samuel Poliţă, la categoria tineret.

Sportivii reşiţeni sunt pregătiţi de antrenorii Octavian Măzăran, George Ardeleanu şi Marius Cocioran.

sursa foto: Octavian Mazaran