[FOTO-AUDIO] 9 luptători de la CSS Reșița au obținut calificarea la faza finală a Campionatul Național Școlar

413

În stațiunea Băile Herculane a avut loc faza de zonă a Campionatului Național Școlar de lupte. Sala Alexandru Duicu a devenit neâncăpătoare la finalul săptămânii trecute, datorită participării a peste 120 de sportivi.

Nouă sportivi legitimați la CSS Reșița au obținut calificarea la faza finală a Campionatul Național Școlar, ce va avea loc la Reșița.

Antrenorul reșițean Florin Dință, președintele Asociației Județene de Lupte Caraș-Severin,  a subliniat nivelul ridicat al competiției de la Băile Herculane:

”Au participat sportivi de la 12 cluburi, în țară fiind 4 zone în țară. La Herculane au fost cei mai mulți sportivi. De la CSS Reșița s-au calificat nouă sportivi, iar turneul final va avea loc la Reșița, în zilele de 7-8 martie. Din zece sportivi de la noi, 9 au obținut calificarea, iar competiția s-a ridicat la un nivel înalt, fiind și 15 sportivi la o categorie de greutate. Luptătorii reșițeni sunt pregătiți de antrenorii emerit: Adrian Dacica și Florin Dință. Mulțumim Clubului Sportiv Școlar din Reșița pentru susținerea financiară și primăriei Băile Herculane pentru că ne-a pus și de această dată la dispoziție sala Alexandru Duicu din orașul stațiune”, a spus prof. Florin Dință.

Etapa de zonă a Campionatul Național Școlar de lupte a fost organizată de CSS Reșița, împreună cu Primăria Băile Herculane, care a oferit sala care a găzduit întrecerile.

sursa foto: Florin Dință