În această perioadă continuă lucrările de modernizare a Pieței Hercules din centrul istoric al stațiunii Băile Herculane, urmând ca în perioada imediat următoare aceste lucrări să intre într-o nouă etapă de executare.

Lucrările sunt în grafic! Muncitorii din teren au trecut la compactarea stratului balastier, așteptăm și vizita celor de la Inspectoratul de Stat în Construcții pentru joi, 20 februarie și după această dată echipa de pietrari se va ocupa de montarea pietrei cubice pe partea carosabilă.

Conform proiectului tehnic aprobat și de Ministerul Culturii, având în vedere că zona este înconjurată de monumente istorice și inclusiv Piața Hercules este monument istoric, noi trebuie să folosim doar borduri din piatră naturală, fasonate, pentru a se încadra cu arhitectura zonei! După controlul celor de la ISC, echipa de pietrari se va ocupa de montarea pietrei cubice și sperăm ca într-un timp cât mai scurt să finalizăm partea carosabilă pe ambele sensuri!, a declarat Cristian Miclău – primarul orașului Băile Herculane.

Paul-Sever SMADU