Peste 180 de sancțiuni în trafic, au aplicat poliţiştii cărăşeni, în această după-amiază!

Astăzi, între orele 12.00-17.00, polițiștii din Caransebeș, Băile Herculane și Secțiile de Poliție Rurală 2 și 4, împreună cu cei de la Serviciul Rutier, au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, pe DN 6.

Pentru nerespectarea normelor rutiere, au fost aplicate peste 180 de sancțiuni contravenționale, conform legislației în vigoare, în valoare de aproximativ 100.000 lei și au fost reținute în vederea suspendării 38 de permise de conducere.

Timp de 5 ore, polițiștii au acționat în principal pentru verificarea legalității transportului public de persoane și a transportului de mărfuri pe drumurile publice, precum și pentru prevenirea și combaterea depășirii regimului legal de viteză.Dintre cele 181 de sancțiuni contravenționale, 127 au fost aplicate peste nerespectarea vitezei legale.

Un conducător auto a fost înregistrat de aparatul radar, în jurul orei 16.37, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, în zona localității Bucoșnița, cu viteza de 166 km/h.

Acesta a fost sancționat cu amendă în valoare de 1305 lei și reținerea permisului de conducere pentru 90 de zile.Alti 37 de conducători auto au fost sancționați contravențional și le-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule, cei mai mulți pentru nerespectarea regulilor privind depășirea.

Polițiștii cărășeni desfășoară permanent astfel de acțiuni de prevenire și combatere a accidentelor rutiere și conștientizare a conducătorilor auto asupra importanței respectării normelor rutiere.

De același autor

Related Articles