[FOTO] Timiş: Bancomat spart prin explozie

Bancomatul unei agenţii bancare din localitatea Belinţ a fost sparţ prin explozie, în noaptea de joi spre vineri, poliţiştii făcând cercetări pentru găsirea autorilor, informează IPJ Timiş.

În jurul orei 4,30 am fost sesizaţi despre faptul că un bancomat al unei agenţii bancare din Belinţ a fost distrus prin explozie şi au fost extrase bancnotele din interior. A fost deschisă anchetă şi se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt‘, a declarat vineri, pentru AGERPREŞ purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Aurora Voicilă.

Din primele informatii, rezultă că pentru dislocarea bancomatului s-a folosit explozibil. Deflagratia a fost extrem de puternică si a spulberat geamurile clădirii, iar bancomatul a fost aruncat la câtiva metri distantă. Explozia a fost auzită de săteni, însă hotii au operat foarte rapid, dispărând cu caseta de bani până să fie anuntată spargerea prin 112.

Zona a fost împânzită de politie, la fata locului fiind deplasati mai multi criminalisti de la Lugoj si Timisoara, care au ridicat si imagini de la o cameră de luat vederi, ce a surprins întreaga operatiune a hotilor.

Acestia, cel mai probabil că lucrează în cadrul unei bande de spărgători profesionisti, conform unor surse din cadrul anchetei, o astfel de spargere mai fiind anuntată prin 112 la ora 3,00 dimineata, la Arad.

Până la această oră hotii nu au fost depistati, iar prejudiciul este estimat la circa 100.000 lei.

sursa foto: lugoj info