Fotbaliștii de la CSM Reșița au încheiat cantonamentul din Turcia. Astăzi se întorc acasă cu multe noutăți în lot

1541

CSM Reșița a susținut, joi, 14 februarie ultimul test de verificare din cantonamentul efectuat de la începutul lunii, în Turcia.

Rosso-nerii au fost învinși cu 3-1, de FK West Armenia, liderul ligii secunde de fotbal din Armenia. Unicul gol al echipei bănățene a fost marcat de Ene. Dorinel Munteanu a folosit toți jucătorii pe care i-a avut la dispoziție, în acest joc din Antalya.

Cinci partide de verificare au susținut în total elevii lui Dorinel Munteanu, încheiate cu o victorie, o remiză și trei înfrângeri.

Vineri, 14 februarie, CSM Reșița se întoarce acasă și va continua pregătirea până pe 22 februarie, când va juca, în campionat, în deplasare la Pandurii Târgu Jiu.

Numărul jucătorilor care au fost aduși în Valea Domanului a ajuns la 13, după cum ne-a transmis președintele CSM Reșița, Cristi Bobar.

Este vorba de : Gabriel Dodoi (împrumutat de la Rapid), Laurenţiu Rus (ex Sănătatea Cluj), Laurenţiu Buş (ex Academica Clinceni), Rareş Ispas (achiziţionat de la CFR Cluj), Alin Ţegle (ex Universitatea Craiova II), Bogdan Szijj (revenit la Reşiţa, ultima dată la FC Voluntari), Arsene Luboya (ex CSM Ceahlăul Piatra Neamţ), Yvan Yann Erichot (ultima dată la IBV, în Islanda), Fernando Dobre (Academia de Fotbal Câmpulung Muscel), Mădălin Calu (ex SCM Gloria Buzău), Victoraş Astafei (ex Viitorul Pandurii Târgu Jiu), Alberto Cobrea (ex Poli Iaşi) și Alin Dudea (Dinamo București).

În perioada de iarnă și echipele de juniori A, B și C au beneficiat de cantonament centralizat. Aceste cantonamente au fost posibile datorită parteneriatelor cu Primăria Reșița, Consiliul Local Reșița și Consiliul Județean Caraș-Severin.

sursa foto: CSM Reșița