[FOTO-AUDIO] Ziua de 13 a început cu accidente în vestul țării

Două persoane au ajuns în această dimineaţă la spital după ce au fost implicate într-un accident rutier. Evenimentul s-a produs în jurul orei 07.00, pe DN 57, între Greoni şi Oraviţa, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Alina Boeru.

„În timp ce un bărbat de 26 de ani conducea un autoturism, pe DN 57, în direcția Grădinari, între localitățile Greoni și Oravița, a intrat neregulamentar în depășirea unui alt autoturism, pătrunzând pe contrasens și s-a lovit frontal cu un autoturism condus de o femeie de 24 de ani, din Reșița. În urma accidentului, a rezultat rănirea celor doi conducători auto care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Cele două persoane au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero”.

Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

La locul accidentului au intervenit două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere și o autospecială SMURD.    

 

Un alt accident a avut loc pe raza localității Ezeris, unde un autoturism a ieșit de pe partea carosabila şi a căzut într-o râpă la 10 m de drum.

La locul accidentului s-au deplasat pompierii de la Detaşamentul Reşiţa cu o autospeciala de stingere, un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi poliţiştii. Conducătoarea autoturismului a refuzat transportarea la spital, nefiind rănită.

    

A fost jale astăzi pe şoselele din Timiş

Din cauza poleiului de pe carosabil, au avut loc 8 accidente rutiere, soldate cu 20 de victime. 12 persoane au fost transportate de urgenţă la spital.

Cel mai grav evenient s-a produs pe DJ 592, în apropiere de Buziaș.  Şoferul unei autoutilitare nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a pierdut controlul volanului. Autovehiculul a ieșit în afara părții carosabile, iar 4 pasageri au fost răniți și au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. O persoană aflată în stop cardio respirator a decedat. Pe acelaşi drum au mai avut loc alte două accidente. A fost polei şi pe DC 172, la Birda, în Timişoara, la Hidiaş şi Lugoj.

De același autor

Related Articles