CSM Reșița a disputat al patrulea meci de verificare în cantonamentul din Turcia. Numărul jucătorilor aduși în lot a ajuns la 13

Echipa de fotbal din Liga  a  II-a, CSM Reșița, s-a mișcat repede pe piața transferurilor. Formația din Valea Domanului a reușit să aducă un fundaș central după plecarea lui Marco Ehmann, chemat înapoi de Dinamo București.

Este vorba despre fundașul Alin Dudea, în vârstă de 22 de ani, care a fost adus, sub formă de împrumut, tot de la Dinamo.

Dudea a evoluat în ultimul sezon și jumătate pentru Chindia Târgoviște, iar în Liga a II-a a jucat în 19 partide şi a marcat două goluri.

În Valea Domanului CSM Reşiţa a transferat nu mai puțin de 12: Gabriel Dodoi (împrumutat de la Rapid), Laurenţiu Rus (ex Sănătatea Cluj), Laurenţiu Buş (ex Academica Clinceni), Rareş Ispas (achiziţionat de la CFR Cluj), Alin Ţegle (ex Universitatea Craiova II), Bogdan Szijj (revenit la Reşiţa, ultima dată la FC Voluntari), Arsene Luboya (ex CSM Ceahlăul Piatra Neamţ), Yvan Yann Erichot (ultima dată la IBV, în Islanda), Fernando Dobre (Academia de Fotbal Câmpulung Muscel), Mădălin Calu (ex SCM Gloria Buzău), Victoraş Astafei (ex Viitorul Pandurii Târgu Jiu) şi Alberto Cobrea (ex Poli Iaşi).

CSM Reșița a pierdut luni, 10 februarie în partida cu FC Olimp Khimki din Rusia cu 1-2. Golul echipei noastre a fost înscris de Laurențiu Buș.

Joi echipa reșițeană va disputa un nou joc de verificare, ultimul din acest cantonament, ne-a transmis președintele CSM Reșița, Cristi Bobar.

sursa foto: CSM Reșița