[AUDIO] Bojan Butulija: de la meci la meci trebuie să fim mai buni, astfel încât să ajungem în vârf de formă în play out

532

Echipa masculină de handbal CSM Reșița a luat parte timp de două zile la un turneu amical în Baia Mare. Reșițenii au disputat două partide, în primul joc au pierdut cu Minaur Baia Mare cu 27-32, după ce tot meciul s-a mers de la egal la egal, iar în cel de al doilea, vineri, 24 ianuarie, au terminat la egalitate 25-25 cu CSU Suceava.

Antrenorul reșițenilor, Bojan Butulija a afirmat că în partida de azi, ar fi dorit mai multă implicare în joc din partea elevilor săi:

”Ieri au avut mai multă dispoziție de joc, în comparație cu astăzi. Partida a fost dimineața și s-a văzut că nu au avut așa chef de joc. Din cauza asta am terminat la egalitate, chiar am egalat în ultima secundă din aruncare de la 7 m, puteam să și pierdem. Meritam să pierdem meciul. O să încercăm să schimbăm niște lucruri. Ieri au avut voința mai mare, mulți dintre ei nu au avut chef de joc și bine că nu s-au accidentat. Nu au fost 100% acolo, nici cu corpul, nici cu sufletul. Până luni avem liber, iar miercuri plecăm spre Bacău. Nu doar din meciuri, dar și din antrenamente eu îmi doresc să progresăm ca echipă. De la meci la meci să fim mai buni, astfel încât să ajungem în vârf de formă în play out ”, a spus Boian Butulija.

Pentru handbaliștii reșițeni urmează alte zile de pregătire, până spre mijlocul săptămânii viitoare, când se vor deplasa spre Bacău pentru primul joc oficial din acest an, cu CSM Bacău, în data de 30 ianuarie.

sursa foto: Cristina Corocan