Organizaţia de Management al Destinaţiei – un nou început, o nouă șansă pentru Clisura Dunării!

La Moldova Nouă se înfiinţează Organizaţia de Management al Destinaţiei. Este vorba de o formulă de parteneriat între autorităţile publice locale şi mediul privat cu ajutorul cărora vor fi stabilite priorităţile de promovare şi cum vor fi cheltuite taxele speciale de promovare percepute de autorităţi de la hotelieri şi de la operatorii din turism.

Evenimentul cu tema “Turismul în Clisura Dunării – un nou început, o nouă șansă”! va avea loc luni, 20 ianuarie, începând cu ora 12:00, la Sala Alex. Şi-au anunţat prezenţa peste 50 de invitați din mediul de afaceri, administrații publice sau instituții deconcentrate.

Proiectul a fost iniţiat de primarul din Moldova Nouă, Adrian Torma, care lansează şi o invitaţie:

„Dacă crezi în orașul tău, dacă crezi în dezvoltarea turismului în Clisura Dunării, dacă dorești să faci parte din noua structură care va proiecta viziunea legată de strategia 2020-2030, dacă vrei să demonstrezi că îți pasă cu adevărat, te îndemn să nu stai acasă în data de 20 Ianuarie 2020! Ne mândrim cu deschiderea punctului vamal, cu Baziaș 4 și vrem ca aceste obiective să fie puntea care va duce la dezvoltarea turismului în Clisura Dunării din Banat. Turismul este obiectivul cu cele mai multe provocări, este necesar să acceptam că toate au fost trecătoare, doar Dunărea a rămas întotdeauna cu noi”.

De același autor

Related Articles