Donald Trump: “Forţele noastre americane extraordinare sunt pregătite pentru orice”

Niciun american nu a fost ucis în atacurile iraniene asupra bazelor irakiene în care se află militari americani, a declarat preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, într-o declaraţie de presă făcută la Casa Albă.

Donald Trump: “Mă bucur să vă spun că poporul american trebuie să fie foarte recunoscător şi fericit: niciun american nu a fost rănit în atacurile de astă-noapte de către regimul iranian. Nu am suferit victime de partea noastră, toţi soldaţii noştri sunt în siguranţă.

S-au produs pagube minime la bazele noastre militare. Forţele noastre americane extraordinare sunt pregătite pentru orice. Iranul pare a se retrage, ceea ce este bine pentru toţi cei implicaţi şi e un lucru foarte bun pentru lumea întreagă.”

Iranul trebuie să renunţe la ambiţiile nucleare şi să pună capăt terorismului, a mai declarat Donald Trump.

El a anunţat că Statele Unite vor impune noi sancţiuni economice asupra regimului de la Teheran, iar acestea se vor menţine până când Iranul îşi va schimba comportamentul. El a mai spus că va cere Alianţei Nord-Atlantice să fie mai implicată în Orientul Mijlociu, relatează Rador.

De același autor

Related Articles