[FOTO] Primarul Reşiţei, Ioan Popa, deschide seria emisiunilor „Prietenul de la 20:20” din anul 2020!

Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor. Împreună şi în Anul Nou 2020 suntem o familie ce ţine candela cuvântului aprinsă cu bucurie.

Fiecare dintre noi a intrat în Anul Nou cu speranţe, proiecte şi multă bucurie, de aceea prima emisiune din anul 2020 se bucură de prezenţa unui om al proiectelor de anvergură, un lider dedicat concitadinilor săi, un om de onoare care, având o experienţă managerială în privat gestionează cu profesionalism, împreună cu echipa sa, prezentul şi viitorul Reşiţei.

Aşadar, Primarul Reşiţei Ioan Popa deschide seria emisiunilor „Prietenul de la 20:20” din anul 2020 în  această seară de sâmbătă 4 ianuarie!

Îl cunoaştem din presă, din întâlnirile oficiale, dar în spatele persoanei publice se află povestea de viaţă cu amintirile, idealurile şi împlinirile sale, fiind la rândul său fiu, soţ şi părinte, dar şi un prieten devotat al valorilor ce trebuie promovate şi susţinute în oraşul de pe Bârzava şi în Banatul de Munte, de aceea vă propun să ne întâlnim, pe calea undelor, cu unul dintre  liderii politici din Caraş-Severin, Ioan Popa, într-o postură inedită la emisiunea „Prietenul de la ora 20:20”, ce se difuzează în fiecare sâmbătă seară.

Emisiunea se transmite live pe pagina de  facebook Radio România Reşiţa Cultură!

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

Cele mai citite

Related Articles