Robert Lupu & Co. au câștigat ediția 2019 a turneului In Memoriam Viorel Racoceanu

Întrecerile celei de a XIII-a ediții ale Memorialului „Viorel Racoceanu” la fotbal în sală s-a desfășurat timp de două zile în sala polivalentă din municipiul de pe Bârzava. S-au confruntat 6 formații, împărțite în două grupe. În semifinalele turneului s-au înregistrat rezultatele: Number One – Phoenix Reşiţa 3-0 și  Banatul Ocna de Fier – River Play 5-2. Pentru locul III al podiumului, Phoenix Reşiţa a învins cu 9-2 echipa River Play. Cupa a revenit formației Number One, care s-a impus cu 2-1 în fața celor de la Banatul Ocna de Fier.

La cele două finaliste au evoluat  foşti şi actuali jucători de marcă din fotbalul şi fotbalul de sală. Echipa Number One a fost coordonată chiar din teren de selecționerul naționalei de fotbal în sală a României, reșițeanul Robert Lupu. Pentru câștigători au mai evoluat: Cristian Zimmermann, Ovidiu Popescu, Vali Ilaş, Daniel Opriţa, Laurenţiu Breşneni, Dean Beţa şi Valentin Bărbulescu.

Premiile speciale au revenit astfel: Robert Lupu, cel mai tehnic jucător, Ovidiu Popescu golgheterul competiţiei și Daniel Petruţ cel mai bun portar.

Meciurile au fost oficiate de reșițenii Gheorghe Balaj şi George Chitucea, iar principalul organizator este fostul arbitru de fotbal, reșițeanul Nicușor Asandei.

Competiția cinstește memoria celui care a fost Viorel Racoceanu, un mare iubitor de sport, mai ales de fotbal.

sursa foto: Robert Lupu/Gheorghe Balaj